Onderwerp: Daim vulling
Heeft iemand het recept voor de daimvulling nog??
Kan dit nergens meer vinden op het forum
Alvast bedankt!
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Daim vulling
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Heeft iemand het recept voor de daimvulling nog??
Kan dit nergens meer vinden op het forum
Alvast bedankt!
Nee, echt de vulling voor in een biscuit, die was hier ooit ergens
Dan is het de daim verkruimelen en door de creme of room spatelen. Dan heb je daimvulling
Ik dacht dat het iets was met een potje ongeklopte slagroom, deze op het vuur zetten en de daim er in laten smelden. Dan een dag in de koelkast ofzo en dan de andere dag opkloppen.
Maar weet het niet meer zeker :-)
Gewoon proberen. Slagroom in een pannetje, daim er in laten smelten (slagroom niet laten koken) Paar uur goed koud laten worden in de koelkast en mixen met die handel!
Succes
De daims kan je smelten in slagroom net als Werthers. Toevallig geprobeerd voor een taart voor me mams.
En je doe et gewoon zoals jij zelf al zei
Moet er dan nog klopfix door om het stevig te maken??
Bedankt voor de reacties!
Heb het au bain marie geprobeerd, en dan door slagroom spatelen, en afkoelen maar dat was geen succes. Misschien moest het langer op het vuur staan
Uiteindelijk in hele kleine stukjes gehakt en over de slagroom heen gedaan.
Was ook errug lekker!! en een stuk makkelijker!
oja, maar ik zou wel een beetje klopfix gebruiken!
ja een zakje klopfiz erbij..
en bij mij had ik et ook best lang op et vuur.. en heel veel roeren.
Daim smelten op laag wattage in de magnetron , evt. beetje laten afkoelen en tijdens het kloppen van de slagroom toevoegen!
Veel gemakkelijker! (en kan ook met mars, milkyway, reep chocolade, etc.....
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Daim vulling
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.