Onderwerp: cupcakes bakken en versieren op school
Hallo
ik ga binnenkort met mijn 14lln cupcakes bakken en versieren. Ik heb dit verdeeld over 2 weken van telkens 150min. (3 lesuren).
Ik ben nog niet zo'n ervaren bakster en zit met een paar praktische vragen waarop iemand mij hopelijk een antwoord kan geven.
Ik vraag mij eigenlijk af hoeveel rolfondant ik moet voorzien. Ik zou een 12-tal cupcakes bakken waarvan er in week 2 een 4-tal moeten versierd zijn. Dit lijkt mij haalbaar op 3lesuren. Sommige leerlingen zullen er meer kunnen versieren...
Ik zou mss best de cupcakes van week 1 invriezen en die in week 2 versieren?
Is er iemand die al ervaring hiermee heeft? Hoe heb jij dit aangepakt? Ik twijfel namelijk of ik ze zelf iets zou laten kiezen of een 'opgelegd stuk' laat maken....
Alvast bedankt voor het antwoord!