Onderwerp: Advies voor een nieuweling.
Ik heb gister voor het eerst cc's gebakken. Ze staan op foto in de show off. Ik heb naar aanleiding hiervan best wel wat vragen.
1) Hoevol maken jullie de cupcakes met beslag? Mijn deeg kwam niet helemaal mooi tot aan het randje waardoor het moeilijk was om ze te bewerken.
2)Als jullie ze bekleden, doe je dit dan met marsepijn of rolfondant. Wat is precies het verschil en wat werkt prettiger?
3) Overgebleven marsepijn waar en hoe bewaar je dat?
4) Welke maat uitsteker gebruiken jullie voor het marsepijn, die van mij was iets te groot en nu heb ik een glas gebruikt en vond dat net iets te klein.
5) Kun je met de kleurstof voor Icing ook marsepijn kleuren en ook fondant?
6) Hoe lang kloppen jullie het beslag?
Dat was ie wel even. Wellicht schieten er nog meer vragen te binnen naar aanleiding van jullie antwoord, maar dat zie ik dan wel weer. Ik heb in ieder geval zeer zeker de smaak te pakken!