1

Onderwerp: Red velvet cupcakes

hallo dames,

Ik wil vandaag heel graag de red velvet cupcakes maken. Ik heb geen appelcider azijn. kan ik dit vervangen of wegglaten, weet iemand dat misschien? Ik wil ze echt heel heeel heeel graag maken.

Groetjes

2

Re: Red velvet cupcakes

denk dat je ook best gewone azijn kunt gebruiken. het gaat om de reactie dat de azijn met de baksoda krijgt (gaat bruisen). Ik zou dus gewone proberen.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

Re: Red velvet cupcakes

ik heb wel eens gezocht naar appelcider azijn, maar ik kan het echt niet vinden.
Katja, waar koop jij dat? En waar in de supermarkt staat dat bij?

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

4

Re: Red velvet cupcakes

bij de tuinen.

Re: Red velvet cupcakes

echt? sjonge!! dan ga ik binnenkort daar eens heen! dank je claudia!

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

6

Re: Red velvet cupcakes

Ik heb (appel)ciderazijn gewoon bij de AH gekocht...

'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)

7

Re: Red velvet cupcakes

Ik ook, gewoon bij de AH

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

Re: Red velvet cupcakes

maar waar staat dat dan bij? bij de azijnen? of is dat heel dom.... ;)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

9

Re: Red velvet cupcakes

tipsytaartje schreef:

maar waar staat dat dan bij? bij de azijnen? of is dat heel dom.... ;)

....ja (en op welke vraag mag je zelf invullen :D)

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

Re: Red velvet cupcakes

Ik heb ze gister gemaakt met gewone azijn, en ze zijn echt heeeel erg lekker. Heel zacht zijn ze van textuur. Moet vandaag alleen nog wel de vanille cream frosting maken. Kan ik dit gewoon in de koelkast bewaren en wordt het dan erg hard?

11

Re: Red velvet cupcakes

What is the question here...ive always wanted to make these but cant find a decent recipe

12

Re: Red velvet cupcakes

Jayne schreef:

What is the question here...ive always wanted to make these but cant find a decent recipe

Here Jayne: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=33597

The question was, if it is possible to use normal vinegar in stead of the applecidervinegar.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

13

Re: Red velvet cupcakes

Mijnwondertje. schreef:

Ik heb ze gister gemaakt met gewone azijn, en ze zijn echt heeeel erg lekker. Heel zacht zijn ze van textuur. Moet vandaag alleen nog wel de vanille cream frosting maken. Kan ik dit gewoon in de koelkast bewaren en wordt het dan erg hard?

Ja, dat wordt wel hard, te hard om te spuiten. Dus eerst weer op kamertemperatuur laten komen voor het spuiten. En de cupcakes ook op kamertemperatuur eten, want koud zijn ze echt niet lekker (dan heb je zo'n hard klomp frosting erop).

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

14

Re: Red velvet cupcakes

Kadohke schreef:
tipsytaartje schreef:

maar waar staat dat dan bij? bij de azijnen? of is dat heel dom.... ;)

....ja (en op welke vraag mag je zelf invullen :D)

dank u O-)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

15

Re: Red velvet cupcakes

hihihi

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

16

Re: Red velvet cupcakes

ik heb ze dus al een aantal keren gemaakt enja met gewone azijn, doet nix aan de smaak hoor de gewone azijn tis net wat Kadohke al zei, t gaat om de reactie/combinatie met de baksoda.... ik ga zo straks nog eens maken alleen heb ik nu geen rode klerustof in huis, dus neem maar eens een ander kleurtje voor de verandering :P

Select, make, bake!