Onderwerp: Red velvet cupcakes
hallo dames,
Ik wil vandaag heel graag de red velvet cupcakes maken. Ik heb geen appelcider azijn. kan ik dit vervangen of wegglaten, weet iemand dat misschien? Ik wil ze echt heel heeel heeel graag maken.
Groetjes
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Red velvet cupcakes
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hallo dames,
Ik wil vandaag heel graag de red velvet cupcakes maken. Ik heb geen appelcider azijn. kan ik dit vervangen of wegglaten, weet iemand dat misschien? Ik wil ze echt heel heeel heeel graag maken.
Groetjes
denk dat je ook best gewone azijn kunt gebruiken. het gaat om de reactie dat de azijn met de baksoda krijgt (gaat bruisen). Ik zou dus gewone proberen.
ik heb wel eens gezocht naar appelcider azijn, maar ik kan het echt niet vinden.
Katja, waar koop jij dat? En waar in de supermarkt staat dat bij?
bij de tuinen.
echt? sjonge!! dan ga ik binnenkort daar eens heen! dank je claudia!
Ik heb (appel)ciderazijn gewoon bij de AH gekocht...
Ik ook, gewoon bij de AH
maar waar staat dat dan bij? bij de azijnen? of is dat heel dom....
maar waar staat dat dan bij? bij de azijnen? of is dat heel dom....
....ja (en op welke vraag mag je zelf invullen )
Ik heb ze gister gemaakt met gewone azijn, en ze zijn echt heeeel erg lekker. Heel zacht zijn ze van textuur. Moet vandaag alleen nog wel de vanille cream frosting maken. Kan ik dit gewoon in de koelkast bewaren en wordt het dan erg hard?
What is the question here...ive always wanted to make these but cant find a decent recipe
What is the question here...ive always wanted to make these but cant find a decent recipe
Here Jayne: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=33597
The question was, if it is possible to use normal vinegar in stead of the applecidervinegar.
Ik heb ze gister gemaakt met gewone azijn, en ze zijn echt heeeel erg lekker. Heel zacht zijn ze van textuur. Moet vandaag alleen nog wel de vanille cream frosting maken. Kan ik dit gewoon in de koelkast bewaren en wordt het dan erg hard?
Ja, dat wordt wel hard, te hard om te spuiten. Dus eerst weer op kamertemperatuur laten komen voor het spuiten. En de cupcakes ook op kamertemperatuur eten, want koud zijn ze echt niet lekker (dan heb je zo'n hard klomp frosting erop).
tipsytaartje schreef:maar waar staat dat dan bij? bij de azijnen? of is dat heel dom....
....ja (en op welke vraag mag je zelf invullen
)
dank u
hihihi
ik heb ze dus al een aantal keren gemaakt enja met gewone azijn, doet nix aan de smaak hoor de gewone azijn tis net wat Kadohke al zei, t gaat om de reactie/combinatie met de baksoda.... ik ga zo straks nog eens maken alleen heb ik nu geen rode klerustof in huis, dus neem maar eens een ander kleurtje voor de verandering
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Red velvet cupcakes
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.