Onderwerp: Helemaal met botercreme decoreren
Zoekfunctie en FAQ gebruikt... maar vind toch niet wat ik zoek.
In Amerika zijn de frosted taarten heel gebruikelijk en ook in duitsland zie ik vrij veel spuitwerk met creme (botercreme/ choco-creme/ mocca-creme etc.)
Hier kom ik echter niet veel taarten tegen met bijv een basket-weave of mooi gespoten bloemen etc. etc.
Zijn er medebaksters die zich hier ook mee bezighouden of is het meeste toch marsepein/ fondant en dan boetseren en puzzelen?
Ik heb nu de Wilton Basic-set maar 's besteld om te kijken of het me lukt om - voor mensen die liever geen fondant of marsepeinen deklagen hebben - toch wat meer met creme te kunnen doen.
Wie o Wie heeft ervaring en tips (niet van wilton maar gebruikerstips ) & trucs om met me te delen. Tuurlijk heb ik op youtube al menig engels en amerikaans filmpje bekeken. Maar ik hoor ''t graag van jullie, evt. met foto''s
Nu ik dat met fondant/ marsepein een beetje onder de knie heb, wil ik dit "traditionele" eigenlijk ook goed kunnen.
Alvast bedankt voor reacties!