Onderwerp: Help!! Chocoladeganache (spoed...)
Ik ben bezig met mijn eerste stapeltaart en nu wilde ik deze vullen met Chocoladeganache maar ben nu aan het mixen, maar hij blijft super vloeibaar??
Hoort dit?? of doe ik iets fout?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Help!! Chocoladeganache (spoed...)
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik ben bezig met mijn eerste stapeltaart en nu wilde ik deze vullen met Chocoladeganache maar ben nu aan het mixen, maar hij blijft super vloeibaar??
Hoort dit?? of doe ik iets fout?
Af laten koelen tot kamertemperatuur?
ja, helemaal gedaan zoals het er staat....
Je moet hem echt lang laten afkoelen, zeker 2,5 uur volgens mij..
Dan opkloppen met klopfix
zou het misschien helpen als ik het even in de koelkast zet?
Heb de mixer maar even uitgezet, er gebeurd echt niets...is helemaal vloeibaar..
een wanhopige baksters
Je moet hem echt lang laten afkoelen, zeker 2,5 uur volgens mij..
Dan opkloppen met klopfix
Kan ik ook iets anders gebruiken dan klopfix dat heb ik niet in huis?
het heeft zeker 2 uur staan afkoelen voor ik ging mixen
Snel koud laten worden,desnoods even in de vriezer en dan nog een keer gaan kloppen,dan moet het lukken.
Succes,Monique
super ga ik proberen!!
Echt een geweldig forum, echt heel erg bedankt voor alle snelle antwoorden!!
Klopfix is niet echt nodig hoor.
Heel erg bedankt voor de goede tips!!
Het is gelukt!
Niet mixen, dan maak je er mousse of je krijgt allemaal luchtbellen. Je moet echt geduld hebben met dat afkoelen duurt erg lang.
Voordeel dat de winter eraan komt dan koelt het veel sneller af
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Help!! Chocoladeganache (spoed...)
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.