Onderwerp: fruittaart a la Riannah
1 doosje bladerdeeg, laat alle plakjes ontdooien.
1 pakje banketbakkersroom volgens de gebruiksaanwijzing gemaakt
opgeklopte slagroom met 1 zakje klopfix
vers fruit
1 zakje taartina gelei.
leg alle plakjes bladerdeeg op elkaar ( vergeet niet het papiertje aan de onderkant weg te halen) rol het uit tot een lap. leg deze op je bakplaat en prik hem in met een vork over de gehele oppervlakte( dit zodat het midden niet omhoog komt tijdens het bakken) smeer de randen in met een beetje ei. en bak hem af op 180 graden tot dat ie goud bruin is.
maak onder tussen het fruit schoon en besprenkel het fruit met citroensap, laat het goed uitlekken. en dep het droog met keukenpapier
de banketbakkersroom mengen met de slagroom.
laat de bladerdeeg korst goed afkoelen, bestrijk hem dan met de banketbakkersroom/slagroom en versier hem met het fruit.
maak de taartina aan en bestijk de bovenkant.
smaaakelijk !!