Onderwerp: vraagjes over marsepein van een beginner
Dag Allemaal,
Ik bewonder jullie taarten al een tijdje en na een workshop "taarten versieren"ben ik ook besmet geraakt ,daarna heb ik ook een boetseren workshop gevolgd.
eerst taart na de workshop gemaakt, viel niet tegen, ik was best trots op mezelf!
Zaterdag naar de beurs geweest,, van alles gekocht ja wij zijn goed op pad!
Nu ga ik aan mijn allereerst belangrijk taart beginnen,gisteren alles met tylose bewerkt ,en heb nog een paar vraagjes, kunnen jullie mij helpen?
Ik heb blauwe voorgekleurde marsepein via de webshop gekocht maar die zou ik lichter van kleur willen hebben (voor titus van bob de bouwer en zijn kleren), kan ik deze mengen met witte marsepein of is het makkelijker om gewoon marsepein te nemen en die zelf te kleuren?
Ik zou ook graag de "koe"taart die hier op de forum staat willen namaken en dan is het mooier om de marseepin wit te kleuren of gewoon zo laten?
alvast super bedankt voor jullie tips en als het helemaal klaar is laat ik het natuurlijk zien
groetjes
anne-lyse