ik heb van de week cream cheese frosting gemaakt voor er boven op...jum jum!
Ik hou ook niet van die vieze botercreme er boven op...is net of je een pakje boter eet, jakkie!
Mijn buuf komt uit engeland en ik had een recept in het engels gevonden alleen stond daarin 4 cups poedersuiker (als je bedenkt dat 1 cup ongeveer 200gr is leek me dat een beetje veel) Dus heb haar ff gevraagd hoe en wat en tis helemaal goed gekomen ipv 4 cups heb ik dr maar 1 gebruikt 
125 gr boter
200gr suikerbakkerspoeder
225 gr roomkaas
60 ml slagroom (toevoegen naar smaak en hoe dik je het wil hebben)
en dan kun je elk smaakje toevoegen wat je wilt. Als je fruit toevoegd let er dan op dat je maar 15 ml slagroom gebruikt omdat er al veel vocht in fruit zit.
Heeeeeeeeeeeerlijk!! zelfs mijn engelse buuv vond het zo veel lekkerder dan met die bijna kg suiker
Succes
Gr Susan
"Count your rainbows....not your thunderstorms...."