1

Onderwerp: gesmolten chocola door beslag?

ik wil chocoladecupcake's bakken, en wil daarvoor het recept van hiernaast gebruiken (gebruik ik altijd) met gesmolten pure chocolade door het beslag, en dan gewoon afbakken...

wordt dat lekker? of kan ik dan beter kiezen voor cacao poeder?

moet ik dan iets aan het recept veranderen?

wie heeft er ervaringen?

2

Re: gesmolten chocola door beslag?

Ik zou eerder voor de gesmolten chocolade kiezen.
Vind het met alleen cacao droger worden.
En anders even naar de winkel lopen en daar de HomeMade chocoladecake kopen.
Deze zijn ook erg lekker en supermakkelijk................hoef alleen water bij namelijk.

www.bakedbytam.tk
En voor meer taartje kun je en kijkje nemen op mijn Facebook!!!

3

Re: gesmolten chocola door beslag?

haha ik had juist geen zin om naar de winkel te gaan, daar was ik vanmorgen ook al...

kwam er net achter dat zelfrijzendbakmeel ook op had, maar had nog 123 gram... die 2 gram minder zal mn cakejes niet verpesten denk ik....

heb gesmolten chocola maar gewoon geprobeerd, ze zitten nu in de oven, nu maar hopen dat t wat wordt, anders moet ik alsnog naar de winkel...

4

Re: gesmolten chocola door beslag?

Misschien voor een volgende keer...........
Ik doe ook wel eens stukjes chocolade door de CC's heen,is ook erg lekker.

www.bakedbytam.tk
En voor meer taartje kun je en kijkje nemen op mijn Facebook!!!

5

Re: gesmolten chocola door beslag?

Komt vast goed! :thumb:

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

6

Re: gesmolten chocola door beslag?

ik haal ze net uit de oven, het ruikt iniedergeval goddelijk.... :) nu nog even afwachten tot ze wat afgekoeld zijn om te zien hoe ze er van binnen uit zien

7

Re: gesmolten chocola door beslag?

Ik had voor mn T&T taart ook gewoon gesmolten chocola door mn beslag gedaan. Heerlijk, veel lekkerder dan cacaopoeder!

*)

If there's no chocolate in heaven, I'm not going!!!
Trots op mijn nieuwe website! Taartenfreak.nl

8

Re: gesmolten chocola door beslag?

Gesmolten chocolade is 100x beter dan cacao poeder en gaat gewoon:) Meestal smelt ik chocolade en boter samen in een pannetje (dan hoef je het niet boven een waterbad te doen). Wat koffie poeder er door en je hebt mokka:)

voor inspiratie kijk op www.kakeboksen.no