Onderwerp: Hoge choco biscuit
Geen heel bijzonder recept maar ik wou een chocoladetaart maken maar half slapend heb ik het recept verkeerd gemaakt maar ik had wel ineens een heel hoog kapsel (7,5 cm) dus ik zet het recept maar hier neer omdat ik weet dat vele er toch moeite mee hebben om zonder de mix een goed hoge taart te krijgen.
190 gr bloem
3 eieren
180 gr suiker
half glas melk
zakje bakpoeder
beetje backingsoda (geen idee waarom ik dat erin deed haha)
vanillie suiker
snufje zout
100 gr chocolade
Zoals je ziet was ik dus gewoon de boter vergeten
----------------------
Eieren op kamertemperatuur 10 min samen met de suiker mixen.
choco smelten (ik gebruik magnetron) en samen met de melk doen en zout toevoegen.
Choco mengsel in de eieren gieten, bloem en bakpoeder erboven zeven en voorzichtig alles door elkaar scheppen en in een 22cm vorm doen
Beginnen met 10 min. op 140 graden, dan 10 min op 160 en daarna weer 15 min op 180 graden (ik had uiteindelijk toch 5 min langer nodig omdat de sateprikker er nog niet droog uit kwam)
Resultaat: