Onderwerp: nieuw en vol met vragen
hallo allemaal,
ik ben 19 jaar, studeer fulltime en ik geef leiding bij de scouting.
ik ben al een tijdje 'taartenbakker', ik heb 2 boeken van nigella lawson, en het 500 vlaaien boekje.
ik ben begonnen met versieren omdat ik taarten met slagroom of schuim aan de bovenkant saai vond. dus k ging ze versieren met chocolade, beetje zoeken op internet kwam ik bij fondant.
ik woon samen met mijn ouders, dus veel taarten kan ik niet bakken.
ik ben al een jaar bezig met fondant heel amaturistisch hoor!
dus ik heb wat vragen:
als ik fondant uitrol blijft het aan alles plakken, ik heb ergens iets over poedersuiker en zonnebloem olie gelezen, hoeveel moet er dan op het keukenblad??
als ik de fondant over mijn taart doe, heb ik fondant over in de hoeken, kan ik dit voorkomen???
mijn fondant scheurt heel snel.
buiten botercreme is er iets anders om je taart mee af te smeren.
wat is de meerwaarde van marsmellow fondant? en hoe maak je het?
ik ben op zoek naar een bolvormig taart vorm voor borstentaarten ofiets.
nou dat waren mijn vragen,
alvast bedankt en mijn complimenten voor de mooie taarten van jullie