Ik gebruik zelf het recept van de No Fail Sugar Cookies van Saskia(Dutchdecorator)
1 cup boter(250ml)
1 cup suiker(250ml)
1 ei 1 theel.vanille extract
1/2 theel. zout
3 cups bloem(750ml)
1 1/2 theel. bakpoeder
optioneel: 1 theel. amandel extract(ik gebruik het wel altijd!!)
Mix boter en suiker tot licht en luchtig.Voeg ei en vanille toe.Meng in een aparte kom de droge ingredienten door elkaar.
Zet de deeghaak op de mixer en voeg de droge ingredienten beetje bij beetje toe tot een bal vormt.als het deg te plakkerig is,voeg dan nog wat bloem toe.
Verpak het deeg in folie en leg minstens 2 uren in de koelkast.
Rol uit en steek er vormpjes uit.
Bak op 160 graden ong 10 tot 15 minuten tot de randjes beginnen te kleuren!
Succes verzekerd!!
Groetjes Darlene