1

Onderwerp: taart bekleden met rolfondant moeilijk?

Als ik een taart wil bekleden met rolfondant, dan krijg ik de fondant er nooit mooi strak omheen. Hij bobbelt altijd. Ik doe  altijd een beetje botercreme aan de buitenkant van de taart om de fondant te laten plakken.

Is dit goed of moet ik het op een andere manier doen!

Als ik de rolfondant uitrol dan doe ik dat op poedersuiker, maar ik heb het idee dat de suiker, als het warmer wordt nattig wordt klopt dat?

Heeft iemand nog tips om dit eventueel anders te doen?

En als de taart helemaal af is hoe moet ik hem dan bewaren, in de koelkast of niet. Hij zweet altijd zo!

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

Re: taart bekleden met rolfondant moeilijk?

ik ga je bericht verplaatsen naar de juiste rubriek.
verder lijkt het me goed als je even de FAQ en de howto-rubvriek doorleest. daar zullen een boel van je vragen al beantwoord worden

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: taart bekleden met rolfondant moeilijk?

idd even de faq doorlezen. En een smoother aanschaffen voor de bobbels!

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

4

Re: taart bekleden met rolfondant moeilijk?

Misschien moet je een dikker laagje botercreme langs de zijkant smeren, zodat het mooi glad wordt?

*)

If there's no chocolate in heaven, I'm not going!!!
Trots op mijn nieuwe website! Taartenfreak.nl