Onderwerp: ganache om af te smeren onder laag fondant, kan dat??
Nu ga ik binnenkort mijn eerste 'echte' taart maken.
Dit moet het zo'n beetje worden:
Chocolade bicuit (uit de webwinkel) gevuld met
www.taartvancorinne.nl
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » ganache om af te smeren onder laag fondant, kan dat??
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Nu ga ik binnenkort mijn eerste 'echte' taart maken.
Dit moet het zo'n beetje worden:
Chocolade bicuit (uit de webwinkel) gevuld met
dat kan!
dat kan!
Echt waar? Ik had juist begrepen dat de slagroom in de ganache voor problemen zorgde met fondant... Maar dat weet ik niet uit eigen ervaring
Et kan echt.. ik heb de ganache iets opgeklopt voor gebruik ging oke.. niet een super strak taart geworden.
Als je echt veilig wil zijn dan maar gewoon de 1 op 1 botercreme.
En ja met eerste taarten mag je altijd wat fouten maken
hmm, dan toch maar de botercreme.. want ik wil een strakke taart! (haha, zei ze dapper voordat ze begon...)
Ik zag trouwens een filmpje op youtube waarin er echt een piepklein laagje op zat, je kon gewoon de taart erdoorheen zien... kijk, dan is het geen probleem, want dan proef je het haast niet.
Ik dacht dat er een behoorlijke laag op moest namelijk.
toch?
In het boek Planet Cake doen ze niet anders en die zijn echt s
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » ganache om af te smeren onder laag fondant, kan dat??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.