Ik heb em laatst gemaakt....gaat idd prima, maar je moet niet weten hoe het smaakt. Ik vond t vreselijk en zou (zeker voor een vulling) ergens anders voor kijken. De botercreme vormt een plaklaag in je mond, afschuwelijk! Heb em zelf toen ook alleen maar gebruikt om af te smeren.
Vond dit nog op een site, een soort kwarkvulling:
Neem 1 of 2 potten alpro soya yofu (de hoeveelheid hangt van je taartvorm af). Bij de naturel versie gooi ik er zelf nog fruit door, het vocht daarvan bind ik met agar agar (op de zakjes van de toko staat hoeveel vocht je er ongeveer bij moet doen). Als er al fruit door de yofu heen zit kun je ook de agar agar binden met water. Zodra het vocht gekookt heeft en agar is opgelost mengen met de yofu, over de bodem heen scheppen en 3 uur laten stijven. Hmmmm, lekker
I eat, sleep and breathe cakes!Kijk voor mijn taarten en workshops op www.Kataartjes.nl