Ik reageer beetje laat op dit topicje, maar kwam het net tegen.
Sindskort heb ik ook een Kenwood Patisier, voor 115 euries op marktplaats, hagelnieuw.
Ik heb nog wel wat last met het maken van botercremes en beslag in de zin dat het redelijk vaak gaat schiften als ik met boter werk. En die boter is dan echt al lang op kamertemperatuur, omdat hij dan al uren buiten de koelkast ligt.
Als ik cupcake mix maak (125gr boter/suiker/zelfr.bakm) dan blijft de boter en suiker erg aan de kom plakken. Wanneer de eieren, ook op kamer temp, erbij komen, gaat het daarna als eea gemengd is toch schiften.
Gisteren slagroom gemaakt voor bij een geweldige appel/bosvruchten taart. Vriend van me bracht van die goedkope slagroom mee uit de supermarkt. Ik mixen met wat suiker.. het leek niet echt stevig te worden.. wat klopfix erbij.. even gekeken... onderin leek het nog wat dun. Nog beetje mixen en .. boter..
Ligt het aan mij ? of hebben anderen ook ervaring hiermee. Soms denk ik dat de RVS kom koud is tov de inhoud.