Onderwerp: Te machtig
Hoi Allemaal,
Ik krijg te horen dat de taart wel erggg machtig is. Nou ben ik een tijd terug al naar merengue botercreme gegaan, die is echt veel luchtiger. Mijn kapsels zijn wel luchtig genoeg hoor ik, maar de vulling is zo machtig. Of ik niet naar 1 laag vulling kan gaan. Nou weet ik dat er hier mensen zijn die hem 3 keer vullen. Hoe doen jullie dit dan? Waarmee, doe ik iets heel verkeerd of is het persoonlijke smaak, ik vermoed overigens dat er ook gewoon structureel te grote stukken aangesneden worden hoor. Maarja ik ben er zelf niet bij.
Jam was geen optie want daar hielden ze niet van, maarja dan weet ik het ook niet. Twee lagen nutella botercreme zijn nou eenmaal machtig. Jullie ideeen wat ik i.p.v. jam kan gebruiken. En nog ideeen voor afsmeren met iets anders dan botercreme.
Sorry hoor wordt hier erg onzeker van
"I'm not an addict, maybe that's a lie..."