Onderwerp: Biscuit zakt in tijdens bakken
Ik heb de zoekfunctie al helemaal uitgeplozen maar kan zo niet het antwoord vinden op mijn probleem
Normaal gesproken gebruik ik de Funcakes mix voor Biscuit maar dit keer maak ik een taart voor een nichtje met koemelkallergie, dus ik heb de biscuit gemaakt volgens het recept op de site. Tijdens het mixen en spatelen ging alles precies zoals beschreven: schaal tijdens mixen in heet/warm water, schuimig + dik en daarna heel voorzichtig de bloem er door heen gespateld. De blanda vorm gevuld en hop de oven in. Na 10 minuten keek ik voor het raam en hij kwam mooi omhoog, maar ik kijk 15 minuten later en het lijkt wel een vulkaankrater in het midden.... :-(
Wat heb ik niet goed gedaan? Ik heb een heteluchtoven en de temperatuur op +/- 180 gezet. Hij is van binnen wel goed gaar maar ja, er zit zo'n gat in dat ik het niet eens met 1 laag vullig zou kunnen maken....
Iemand nog tips, zodat ik vanavond nog een poging kan wagen?