1

Onderwerp: baby cupcakes

Hallo

Ik ben bezig met het maken van deze cupcakes

http://www.wilton.com/idea/High-Rise-Nursery-1

, alleen wil ik liever geen buttercream gebruiken.. Wie heeft een idee wat ik anders kan gebruiken?

Groetjes

facebook.com/caro.taartencupcakes

2

Re: baby cupcakes

is het puur om af te smeren?
dan kan je ook jam nemen toch.

groetjes emmy
u kunt al mijn taarten bekijken op www.emmy635.mijnalbum.nl

3

Re: baby cupcakes

ik kon het niet goed terug vinden, maar wordt het gebruikt om af te smeren om de fondant te laten plakken? dan gebruik ik ook wel eens chocopasta of witte chocpasta, pralinecreme, sommige gebruiken ook jam of lemoncurd.

kijk ook eens op www.brenniescakehouse.nl voor al mijn taarten, workshops en zelf gemaakte mallen welke ook te koop zijn.

4

Re: baby cupcakes

volgens mij gebruiken ze de botercreme alleen maar om de decoratie mee vast te plakken.
Dat kan ook met jam, chocopasta e.d.

Groetjes Gerda
as't nie kan zoas't mut, mut ma zoas't kan.

Re: baby cupcakes

Jaaa het is inderdaad om het te plakken en af te smeren.. Bedankt voor de tips ik gebruik dan wel jam, is makkelijker:P
Die witte fondant smaakt trouwens vreselijk! Welke aroma kan ik het beste toevoegen?

facebook.com/caro.taartencupcakes

6

Re: baby cupcakes

smaak is persoonlijk maar welke fondant heb je dan ?

Re: baby cupcakes

Ik heb Ready-To-Use White Rolled Fondant

facebook.com/caro.taartencupcakes

8

Re: baby cupcakes

welk merk ?
Je kan er eventueel  marsepein doorheen mengen

Re: baby cupcakes

het is van wilton

facebook.com/caro.taartencupcakes

10

Re: baby cupcakes

Die is niet te pruimen en wat je er ook mee doet het verandert niet sorry
wel bewaren want je kan er goed roosjes van maken(met tylose erdoor)
Zelf heb ik fondant van bakels en veel werken er met marsmellow fondant.
die kan je ook zelf maken van marsmellows/water/poedersuiker

11 Laatst bewerkt door kwebbeltje (03-09-2009 06:07)

Re: baby cupcakes

ik had laatst een andere(Heijnekamp) MMF geprobeerd dan ik normaal altijd heb. die vond ik ook niet zo lekker (niet vies hoor, maar gewoon anders van smaak) en ook de kleur niet zo zachtwit, om hem toch op de kunnen maken meng ik hem gewoon elke keer door maar een klein beetje van de nieuwe te nemen en meer van de oude vertrouwde en lekkere van regalice.

kijk ook eens op www.brenniescakehouse.nl voor al mijn taarten, workshops en zelf gemaakte mallen welke ook te koop zijn.

12

Re: baby cupcakes

Met de Wilton rolfondant kan je een beetje loraine oil erdoor mengen en daarmee bedoel ik een paar druppels en het wordt veel lekkerder, ik gebruik zelf altijd vanillia of amandel :)

"Life is too short for drama & petty things, so laugh insanely, Love truly and forgive quickly".

13

Re: baby cupcakes

Ik heb altijd die van regalice, die is zoooo lekker. Er verdwijnt regelmatig een stukje richting mijn mond als ik zit te hobby'en... :o

*)

If there's no chocolate in heaven, I'm not going!!!
Trots op mijn nieuwe website! Taartenfreak.nl