Onderwerp: Smoother nodig?
Hallo
Ik heb nu zo'n 4x een taart gebakken. 2x de chocolade taart. Gevuld met verse aardbeien+ bavarois, overgoten met ganache. http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=36798 <-- deze taart.
En 2x een gewone biscuit. 1x gevuld met tobleronemouse, en ook daarmee afgesmeerd. Met een witte vlokkenrandje. (Ik heb verder nog totaal niks van taartenbakspullen, behalve de springvorm en een blanda schaaltje ) En de andere biscuit gevuld met aarbeienjam + bavarois, overgoten met ganache.
Nou ga ik me dus wagen aan het spul bestellen. De biscuitmix + bbr haal ik van soezie bij de boerenbond.
Nou heb ik een startpakket fondant in mijn winkelkarretje liggen, en nog de funcakes mix voor bavarois.
Nu is mijn vraag, de smoother, is dat ook een must-have?
Of kan ik daar nog een huis-tuin- en keukeniets voor gebruiken? (net zoals die roller een pvcpijpje)