Onderwerp: marsepein uit harden
Hoi dames,
Eind sept ga ik voor mn dinnie dr babyshower cupcakes bakken (mini)
alle tijd zou je denken? maar omdat het mn eerste keer is dacht ik bij mezelf, zal even op manlief zn collega's testen of t allemaal werkt.
ahfijn, ik alles bestellen..
omdat ik niet wist nog, wat het beste zou bevallen, heb ik beide besteld nl marsepein en fondant.
en beide verstevigd met Tylose, en dit 24 uur laten rusten.
so far so good right?
nu ben ik de vlinders aan het uitsteken, en ik merk wel dat de fondant steviger wordt al dan die van marsepein, hoe kan ik (mocht dat dus niet gebeuren) de marsepeinen vlinders verder laten uitharden ? (voortaan neem ik dus voor decoraties uitsteken fondant)
ben ong half 3 begonnen met rollen& uitsteken, dus het is ook niet dat het dr ook uuuuren ligt ofzo
Hoelang kun je de decoraties bewaren? zit daar een houdbaarheids datumpje bij?
alvast super bedankt!