Onderwerp: Soesje vullen met aangevette slagroom?????
Is dat wat? of zou het te zwaar worden?? Wie heeft het wel eens gedaan?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Soesje vullen met aangevette slagroom?????
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Is dat wat? of zou het te zwaar worden?? Wie heeft het wel eens gedaan?
denk dat het wel zwaar wordt hoor. Heb weleens soesjes gevuld met banketbakkersroom uit wanhoop..maar dat was ook niet lekker. Soesjes zijn juist lekker als ze lekker luchtig zijn!
Waarom zou je dat willen? Mij lijkt het ook niet zo
Aangevette slagroom lijkt me alleen wat als je je room extra stevig wilt, maar dat is toch niet nodig in een soes?
Ik zou gaan voor gewone slagroom als je daarvan houdt, maar ECHT lekker is zwitserse room!
Oke, dank jullie wel!! Ik ga proberen met zwitserse room!! Jammie
Tja, en mij lijkt dat dan weer wel heel erg lekker. En dan ook nog een laagje gesmolten choco erover alstublieft...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Soesje vullen met aangevette slagroom?????
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.