Onderwerp: Soesje vullen met aangevette slagroom?????

Is dat wat? of zou het te zwaar worden?? Wie heeft het wel eens gedaan?

Groetjes Marielle

2

Re: Soesje vullen met aangevette slagroom?????

denk dat het wel zwaar wordt hoor. Heb weleens soesjes gevuld met banketbakkersroom uit wanhoop..maar dat was ook niet lekker. Soesjes zijn juist lekker als ze lekker luchtig zijn!

3

Re: Soesje vullen met aangevette slagroom?????

Waarom zou je dat willen? Mij lijkt het ook niet zo :nooo

Aangevette slagroom lijkt me alleen wat als je je room extra stevig wilt, maar dat is toch niet nodig in een soes?

Ik zou gaan voor gewone slagroom als je daarvan houdt, maar ECHT lekker is zwitserse room! :9 :9 :9

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

Re: Soesje vullen met aangevette slagroom?????

Oke, dank jullie wel!! Ik ga proberen met zwitserse room!! Jammie :)

Groetjes Marielle

5

Re: Soesje vullen met aangevette slagroom?????

Tja, en mij lijkt dat dan weer wel heel erg lekker. En dan ook nog een laagje gesmolten choco erover alstublieft...