1

Onderwerp: Chocolade botercreme wordt niet dik genoeg

Ik heb zelf botercreme gemaakt (althans geprobeerd te maken) maar het mengsel lijkt niet echt dik genoeg te worden. Als ik daarmee ga vullen loopt alles er net zo hard weer uit vrees ik.
Ik heb het gemaakt door eieren en suiker te kloppen, vervolgens au bain marie te verwarmen tot iets dikker wordt. Chocolade erbij doen, roeren. mengsel af laten koelen en vervolgens de boter erdoor.

Kan iemand me een tip geven hoe ik het mengsel alsnog dik genoeg krijg? het staat overigens al in de koelkast maar dat lijkt niet echt te helpen...

Simones Kitchen/Junglefrog Images
Workshops fotografie en styling voor foodbloggers

2

Re: Chocolade botercreme wordt niet dik genoeg

Misschien meer boter erdoor? En langer doormixen wil ook wel eens helpen.

Groetjes, Daphne

3

Re: Chocolade botercreme wordt niet dik genoeg

Ik ben bang dat extra boter erdoor de smaak weer niet ten goede gaat komen... :( Ik zal eens kijken wat er gebeurd als ik langer mix!

Simones Kitchen/Junglefrog Images
Workshops fotografie en styling voor foodbloggers

4

Re: Chocolade botercreme wordt niet dik genoeg

botercreme mix kopen uit de webshop. chocola erdoor.. heerlijk en makkelijk!