Onderwerp: biscuit sponsig en stug! klopt dat?
hoi dames
ik heb voor het eerst cupcakes gemaakt! even oefenen voordat ik vrijdag de grote taart ga maken..
ik heb het recept van felicitaartjes gebruikt 1 ei 30 gr suiker 30 gr bloem snufje zout. Ik heb het keer 3 gedaan..
In van die muffin bakjes van papier (weet dat ik ze beter in een muffin blik kan zetten heb ik nog niet)
ik heb er net 1 geproeft en vind de cake (bescuit) erg stug net een spons in me mond.. herkennen jullie dat? doe ik iets niet goed? ik dacht dat het luchtig zou zijn..
ik heb een bakblik van 27 cm waar ik voor me dochter een cake mee wil maken en bekleden natuurlijk! (hello kitty is al af) hier op de site gaan jullie uit van een bakblik van 24.. ik weet dus niet hoeveel ik nodig heb (maak de mix zelf)
hoop dat jullie me opweg kunnen helpen...
liefs lin