Onderwerp: marsepein amandelen
hallo
ik ben voor het eerst mijn eige marsepein aan het maken
en in het resept staat 250 gram amandelen
maar is het de bedoelling dat ik die 250 gram zelf ga pletten? en zo ja hoe?
b.v.d.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepein amandelen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hallo
ik ben voor het eerst mijn eige marsepein aan het maken
en in het resept staat 250 gram amandelen
maar is het de bedoelling dat ik die 250 gram zelf ga pletten? en zo ja hoe?
b.v.d.
in de keuken machine heb wel eens gelezen dat het heel fijn moet wezen maar heb er verder geen ervaring mee.
ok
helaas heb ik die niet ...
ben dus nu met de hamer aan de slag geweest haha beetje onproffesioneel mischien maar het heeft gewerkt
alleen valt mijn marsepein (vordat hij de koelkast in ging) nogal uit elkaar... ?!?!
Met een hamer krijg je ze van z'n levensdagen niet fijn genoeg gemalen... Je moet ze echt heeeeel erg fijnmalen, tot poeder en dan nog blijft zelfgemaakte marsepein altijd veel grover en brokkeleiger dan kant en klare
na het hameren heb ik ze ngo gestampt met zo'n steen. dus opzich ging het wel.
we zullen zien...
flintstones praktijken hier haha!!! ik zie het al helemaal voor me al raggend met een hamer haha sorry hoor
haha
ok
de hamer-techniek heeft niet geholpen...
dus ik ben naar duitsland gegaan (ik woon gelukkig vlakbij de grens)
daar verkopen ze in groot verpakkingen gestampte amandel!
en mijn reslutaat mag er wezen!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepein amandelen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.