1

Onderwerp: marsepein

Welke marsepein is het best om mee te werken en het ( lekkerst) 1:3 of 1:4, ik werk tot nu toe alleen met rolfondant en heb geen ervaring met marsepein!!!
Graag jullie ervaringen ;)

Vele en lieve groetjes Nicole

Re: marsepein

ik vind met stip zeelandia, 1:3 het beste werken.
vind de 1:4 van funcakes te smaak en geurloos.
heb ook damco 1:3 geprobeerd, maar die vind ik te brokkelig en dan krijg je snel barstjes

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: marsepein

Dat is gewoon heel persoonlijk, ik vind beide niet prettig(ik vind een combi fondant met marsepein dan nog het prettigste) ivm schuren dat het doet sneller doet.
Lekkerste is 1:3(1 deel amandel op 3 delen suiker), dat is veel meer amandel smaak als 1:4(1 deel amandel op 4 delen suiker)
Overigens maak ik figuren van 1:2 en soms zelfs van 1:1 maar dat is niet te rollen

Avalon's magical cakes

4

Re: marsepein

Ik vind 1:3 ook het fijnste werken!

5

Re: marsepein

marsepein van maak je taart webshop vind ik heerlijk smaken en plakt minder dan de andere. maar of dat 1:3 of 1:4 is????geen idee.

You can't get what you want, till you know what you want...
www.pleppestaarten.nl

6

Re: marsepein

He Nicole 1:3 bij de hebshop, ik gebruik bijna niet anders!

Mmm das pas lekker!

7

Re: marsepein

1:3

8

Re: marsepein

Bedankt dames voor jullie reacties ;)

Vele en lieve groetjes Nicole