Onderwerp: marsepein
Welke marsepein is het best om mee te werken en het ( lekkerst) 1:3 of 1:4, ik werk tot nu toe alleen met rolfondant en heb geen ervaring met marsepein!!!
Graag jullie ervaringen
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepein
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Welke marsepein is het best om mee te werken en het ( lekkerst) 1:3 of 1:4, ik werk tot nu toe alleen met rolfondant en heb geen ervaring met marsepein!!!
Graag jullie ervaringen
ik vind met stip zeelandia, 1:3 het beste werken.
vind de 1:4 van funcakes te smaak en geurloos.
heb ook damco 1:3 geprobeerd, maar die vind ik te brokkelig en dan krijg je snel barstjes
Dat is gewoon heel persoonlijk, ik vind beide niet prettig(ik vind een combi fondant met marsepein dan nog het prettigste) ivm schuren dat het doet sneller doet.
Lekkerste is 1:3(1 deel amandel op 3 delen suiker), dat is veel meer amandel smaak als 1:4(1 deel amandel op 4 delen suiker)
Overigens maak ik figuren van 1:2 en soms zelfs van 1:1 maar dat is niet te rollen
Ik vind 1:3 ook het fijnste werken!
marsepein van maak je taart webshop vind ik heerlijk smaken en plakt minder dan de andere. maar of dat 1:3 of 1:4 is????geen idee.
He Nicole 1:3 bij de hebshop, ik gebruik bijna niet anders!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepein
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.