Onderwerp: bodemloze cc's
Hoi dames,
Wellicht weten jullie het antwoord op mijn raadsel. Mijn cc's zijn gaar, droog, luchtig, aan de bovenkant helaas toch wat ingezakt en, nu het vreemde, aan de onderkant "mis" ik een stuk. Tussen de bodem van mijn papiertje en de bodem van mijn cc zit een halve cm ruimte.... Het lijkt wel alsof ze hun voetjes opgetrokken hebben.
Ik snap er niets van. Zou het komen omdat het beslag net wat boven de rand uitkomt en daar als het ware op blijft hangen? Zodat bij het inzakken ze niet verder kunnen inzakken dus dan maar optrekken?
Ik bak mijn cc's nu 35 ipv 25 a 30 min op 175 gr. Ik heb ze ook al eens langer gebakken en dan zakken ze niet in maar dan worden ze zo hard en droog. Ik denk dat ik het morgen nog maar eens probeer maar dan met een langere tijd op een lagere temperatuur.
Als jullie nog tips of idee