Onderwerp: bavaroise spuiten
Iemand ervaring met het spuiten van bavaroise op CC?
Is dat te doen of een echte no no?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » bavaroise spuiten
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Iemand ervaring met het spuiten van bavaroise op CC?
Is dat te doen of een echte no no?
Geen idee, nooit geprobeerd (heb je wat aan!!!!)
Maar lijkt mij wel errug lekker! Lekkerder dan botercreme.
Bavarois is behoorlijk stevig, dus je zou denken dat dat wel kan. Gewoon een keer proberen en je ervaringen met ons delen
Bavariose wordt toch een soort soepje als je het door roert? Misschien gebeurd dat ook wel wanneer je het in de spuitzak doet en dan nog moet opspuiten. Dan gebeurd er wel veel met de bavaroise.
Maar klinkt wel heel lekker fris. Zou het ook gewoon proberen en natuurlijk hier delen!
Nou ik heb het vandaag geprobeerd, bosbessencupcakes met gespoten frambozenbavaroise.
Eerst de slagroom flink stijf geklopt, het bavaroise met een eetlepel water opgelost (dus minimaal water gebruikt) en erdoor geroerd.
Dit is het resultaat, ik heb er eentje op de aanrecht laten staan en die staat er nog steeds fier bij
Enne ook geproefd natuurlijk en het smaakte heerlijk!
Beetje slechte fotokwaliteit maar ik heb het even snel met de webcam gedaan.
Dat ziet er goed uit. Ik ga het ook eens proberen.
Mjam, ziet er uit om in te bijten!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » bavaroise spuiten
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.