1 Laatst bewerkt door toetie (22-07-2009 17:47)

Onderwerp: bavaroise spuiten

Iemand ervaring met het spuiten van bavaroise op CC?
Is dat te doen of een echte no no?

A cupcake a day keeps the doctor away ;)

2

Re: bavaroise spuiten

Geen idee, nooit geprobeerd (heb je wat aan!!!!)
Maar lijkt mij wel errug lekker! Lekkerder dan botercreme.

3

Re: bavaroise spuiten

Bavarois is behoorlijk stevig, dus je zou denken dat dat wel kan. Gewoon een keer proberen en je ervaringen met ons delen :D

Groetjes, Elly

4

Re: bavaroise spuiten

Bavariose wordt toch een soort soepje als je het door roert? Misschien gebeurd dat ook wel wanneer je het in de spuitzak doet en dan nog moet opspuiten. Dan gebeurd er wel veel met de bavaroise.

Maar klinkt wel heel lekker fris. Zou het ook gewoon proberen en natuurlijk hier delen!

5

Re: bavaroise spuiten

Nou ik heb het vandaag geprobeerd, bosbessencupcakes met gespoten frambozenbavaroise.
Eerst de slagroom flink stijf geklopt, het bavaroise met een eetlepel water opgelost (dus minimaal water gebruikt) en erdoor geroerd.
Dit is het resultaat, ik heb er eentje op de aanrecht laten staan en die staat er nog steeds fier bij ;)
Enne ook geproefd natuurlijk en het smaakte heerlijk!

http://i86.photobucket.com/albums/k115/niesje1980/Pic-20090723-003.jpg
Beetje slechte fotokwaliteit maar ik heb het even snel met de webcam gedaan.

A cupcake a day keeps the doctor away ;)

6

Re: bavaroise spuiten

Dat ziet er goed uit. Ik ga het ook eens proberen.

Groetjes, Elly

7

Re: bavaroise spuiten

Mjam, ziet er uit om in te bijten!