Onderwerp: spoed: oven stuk of mix niet goed
Ik heb nu 2 taarten gebakken met de biscuitmix uit de shop. De eerste had ik op de onderste gedeelte van de oven gedaan en die was na 45 minuten nog aardig rauw, in zoverre er zat een flink stuk in wat rubberachtig was. Tweede maar in het midden van de oven en na 45 minuten zelfde verhaal. Minder stuk rubber, dat wel maar genoeg om uiteindelijk een taart van maar 4 cm over te houdenb. Na het in 3en snijden zag ik dat er her en der nog een stukje rubber zat. Dit keer zat er wel iets meer ei in dan normaal, zou dit het probleem zijn geweest?
Ik heb niets anders gedaan dan normaal, het is een ronde taart van 22cm en die heb ik 10 minuten op 140, 10 minuten op 160 en 15 minuten op 175. Dit doe ik altijd en nooit problemen mee gehad en nu 2 keer achterelkaar. Zou mijn oven stuk zijn?
Ik moet morgen de taart af hebben en ben best bereid om eieren te gaan halen voor 3X zoveel bij de avondwinkel maar dan wil ik wel zeker weten waar dit aan ligt.
Bedankt.