1

Onderwerp: Roomkaas en...

Slagroom, heeft iemand dat weleens gemengd? En dat in combinatie gebruikt met chocolademousse, zwitserse room of kersenvlaaivulling? Ben heel benieuwd.

Groetjes

2

Re: Roomkaas en...

Voor monchoutaart mix je ook slagroom met monchou..en dan met kersenvlaaivulling..jamm. Dus kan zeker!

3 Laatst bewerkt door kaatjetaatje (11-07-2009 19:50)

Re: Roomkaas en...

ja, echt heeeel lekker, wel de slagroom apart kloppen en de kaas apart loskloppen, dan mengen, evt met wat poeder/vanillesuiker. Met zwitserse room lijkt me niet lekker, wel met fruit/jam of chocola.

4

Re: Roomkaas en...

Volgens mij gebruiken ze dat ook als vervanger voor de clotted cream bij scones.
(zal wel lekker zijn dan ;0 )

Re: Roomkaas en...

Heel erg bedankt voor jullie reacties. Ik durfde het toch niet aan, heb net alle taartjes gevuld, net te laat gekeken helaas. Volgende keer dan maar eens proberen!!

Groetjes