Onderwerp: Roomkaas en...
Slagroom, heeft iemand dat weleens gemengd? En dat in combinatie gebruikt met chocolademousse, zwitserse room of kersenvlaaivulling? Ben heel benieuwd.
Groetjes
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Roomkaas en...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Slagroom, heeft iemand dat weleens gemengd? En dat in combinatie gebruikt met chocolademousse, zwitserse room of kersenvlaaivulling? Ben heel benieuwd.
Groetjes
Voor monchoutaart mix je ook slagroom met monchou..en dan met kersenvlaaivulling..jamm. Dus kan zeker!
ja, echt heeeel lekker, wel de slagroom apart kloppen en de kaas apart loskloppen, dan mengen, evt met wat poeder/vanillesuiker. Met zwitserse room lijkt me niet lekker, wel met fruit/jam of chocola.
Volgens mij gebruiken ze dat ook als vervanger voor de clotted cream bij scones.
(zal wel lekker zijn dan ;0 )
Heel erg bedankt voor jullie reacties. Ik durfde het toch niet aan, heb net alle taartjes gevuld, net te laat gekeken helaas. Volgende keer dan maar eens proberen!!
Groetjes
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Roomkaas en...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.