1

Onderwerp: swirls

ik heb voor volgende week een opdracht voor 70 cupcakes met swirls erop, 35 lemon en 35 aardbeien swirls. nu vroeg ik me dus af of dat eigenlijk wel gaat met dit warme weer, gaat het niet smelten??

2

Re: swirls

Kun je ze niet op locatie spuiten?

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/

3

Re: swirls

connie11 schreef:

Kun je ze niet op locatie spuiten?

ja misschien maar ik weet niet waar de lokatie is, ik werk samen met een wedding planner en lever dus gewoon de taarten, heb persoonlijk geen contact met de klanten omdat hun alleen hier op vakantie komen om te trouwen.

verder moeten er ook nog glitters en hartjes op (met 2 letters erop) dus best veel werk, zou het liever thuis doen.

4

Re: swirls

Ik zou ze gewoon met fondant erop maken. Sugargun gebruiken en srwirlen maar :D

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

5

Re: swirls

Kadohke schreef:

Ik zou ze gewoon met fondant erop maken. Sugargun gebruiken en srwirlen maar :D

nee dat willen ze niet

6 Laatst bewerkt door kiwi (02-07-2009 09:05)

Re: swirls

Als je de swirl van bc van de mix maakt, dan worden ze wel heel snel zacht vind ik altijd. Raken dan ook snel "uit model". Zelf vind ik ze het lekkerste als de bc nog wat hard is. Ik zou denk ik ook op locatie spuiten, dan de koeling in en vlak voor serveren er uit laten halen.
Na het spuiten kun je dan de hartjes erin drukken. Lijkt mij de beste oplossing voor dit warme weer...
Ik denk niet dat een cupcake tower die een lange tijd  mooi gepresenteerd moet staan er in zit met dit weer.