love-to-bake schreef:wow Monique dat ziet er mooi uit ...heel mooi geheel!
Hoe lang was je bezig met de honderd cc-tjes te maken...ben even nieuwsgierig
Moet er ook nog zo veel gaan maken!
ik heb de cupcakes in etappes gemaakt. dus als ik tijd had, en dan in de vriezer. Ik heb een vorm voor 12 cupcakes en een vorm voor 6 cupcakes, en die passen (net) naast elkaar in de oven.
toen ben ik alle rondjes gaan uitsteken, tussen vellen vetvrij papier gelegd en in een afgesloten plastic doos gedaan.
toen swiss merengue butter cream gemaakt, een bevroren cupcake uit de vriezer gehaald en gevuld (ik heb rvs eetstokjes, een daarmee heb ik gaten in de cupcakes gemaakt, om te kunnen vullen), afgesmeerd en weer de vriezer ingedaan. Dit alles een voor een om ervoor te zorgen dat ze niet zouden ontdooien.
toen weer een voor een uit de vriezer gehaald en een rondje erop gelegd. En zo heb ik alle 100 stuks gedaan, iedere keer dus maar 1 uit de vriezer gehaald, en iedere keer eigenlijk tussen de bedrijven door.
toen heb ik 24 uur vantevoren de cupcakes uit de vriezer gehaald en in de dozen, zonder deksel, in de koelkast gedaan, een begonnen met versieren terwijl ze nog bevroren waren. De bloemen had ik natuurlijk ook vantevoren gemaakt.