Ja hoor zeker kan dat! aanrecht even goed bestuiven met wat poedersuiker (of suikerbakkerspoeder te koop in de webshop) en tijdens het uitrollen regelmatig de lap fondant/marsepein optillen en verschuiven om plakken tegen te gaan. Een antikleef deegroller (Hema of webshop) is ook ideaal. Sommige gebruiken van dat dikke doorzichtige tafelplastic (te koop bij sommige toko's) en leggen dat op de eettafel om een grote lap goed uit te rollen. Is maar net wat jijzelf prettig vind!
Voor kleine uit te rollen lapjes fondant/marsepein gebruik ik plastic placematjes van de ikea, ideaal en je hoeft geen poedersuiker te gebruiken. Als je vormpjes e.d. wilt uitsteken altijd de lap even loshalen van de ondergrond en de uitsteker even heen en weer bewegen dan heb je geen rafeltjes langs het uitgestoken stukje.
Veel succes!
Groetjes Vanessa "Taart van mijn zus"
"Life is like a box of chocolates, you'll never know what you gonna get"