Onderwerp: Kroon stort in, wat doe ik fout??
Hoi,
Ik ben net bezig om voor 't eerst een kroontje te maken, maar 't lukt nog niet. Ik heb 250 gram fondant gemengd met theelepetje tylose (zaterdag al). Gister heb ik een patroon van 'n kroontje gemaakt en uitgeknipt. Net de fondant uitgerold, en kroontje uitgesneden, dat ging best aardig, maar dan?? 'k Heb het losgemaakt van de placemat die ik had ingesmeerd met crisco, dat ging ook nog goed. Maar toen geprobeerd het kroontje om de pastapot te zetten, hij zakte gelijk in als een mislukte pudding
en 1 'punt' afgebroken. 'k Heb het nog een x geprobeerd en dan de fondant niet dun uitgerold, maar dat zakte ook in..wat doe ik fout??
, maar dat betekent niet dat nie kan inschatten wat fondant gaat doen
)
ik heb 250 gram zo uitgerold tot de lap groot genoeg was om het kroontje te snijden, ik denk dat het toch wel 4 mm dik was..
Ja, dat lijkt me zeker wel genoeg...
)
