1

Onderwerp: twijfel

Ik bewaar eigenlijk nooit de taarten in de koelkast maar op een koelelement. Nu ben ik met een taart bezig waarbij ik gesmoten chocola door de bc heb gedaan. Hij is een  in de koelkast geweest om op te stijven maar nu na het bekleden wordt hij weer zachter. Ik vraag me af of hij het gaat redden een nacht op de koelelementen of zal hij dan in de koelkast moeten. Of gaat hij juist smelten in de koelkast.
En hij kan ook niet in een doos

Mariskawww.hetzoetefeest.nl www.hetzoetefeest.hyves.nl voor taarten,workshops en verkoop op afspraak van materialen en ingrediënten vlakbij leidsehage

2

Re: twijfel

Ik zou niet weten waarom ie zou gaan smelten in de koelkast! Smelten heeft te maken met de onderlaag onder het fondant/marsepein en niet met de temperatuur. Ik bewaar al mijn taarten in de koelkast en nog nooit een probleem gehad. Ik zou dus gaan voor de koelkast.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl