Onderwerp: Dummies maken
Ik zie steeds dummies voorbij gaan, prachtig, maar hoe maken jullie dat? Wat gaat erop ipv de marsepein? De taart zelf is van piepschuim begrijp ik maar hoe dan verder? Het lijkt me ook zo leuk om die te geven aan school
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Dummies maken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik zie steeds dummies voorbij gaan, prachtig, maar hoe maken jullie dat? Wat gaat erop ipv de marsepein? De taart zelf is van piepschuim begrijp ik maar hoe dan verder? Het lijkt me ook zo leuk om die te geven aan school
Het werkt hetzelfde als een gewone taart. Je kunt hem gewoon een beetje nat maken met water, of - wat ik doe - met relatief dunne icing insmeren. Dan heb je gelijk de oneffenheden weg.
Ik gebruik pettinice fondant (=Bakels) ervoor, vind ik voor een dummie het prettigst werken.
een botercreme erop smeren?
Geen botercreme hoor, dan loopt je dummy over een tijdje vanzelf weg!! Icing en fondant/marsepein kan wel, dat wordt hard en bederft niet.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Dummies maken
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.