1

Onderwerp: Dummies maken

Ik zie steeds dummies voorbij gaan, prachtig, maar hoe maken jullie dat? Wat gaat erop ipv de marsepein? De taart zelf is van piepschuim begrijp ik maar hoe dan verder? Het lijkt me ook zo leuk om die te geven aan school

Ik ben in vorm! Rond is toch ook een vorm??

2

Re: Dummies maken

Het werkt hetzelfde als een gewone taart. Je kunt hem gewoon een beetje nat maken met water, of - wat ik doe - met relatief dunne icing insmeren. Dan heb je gelijk de oneffenheden weg.

Ik gebruik pettinice fondant (=Bakels) ervoor, vind ik voor een dummie het prettigst werken.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Dummies maken

een botercreme erop smeren?

4 Laatst bewerkt door Pooh (05-06-2009 07:31)

Re: Dummies maken

Geen botercreme hoor, dan loopt je dummy over een tijdje vanzelf weg!! Icing en fondant/marsepein kan wel, dat wordt hard en bederft niet.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com