Onderwerp: overleeft mijn taart een autorit van 5 uur?
Hallo mede-forummers,
A.s. woensdag gaan we met de familie een midweek naar de ardennen ter ere van het 60 jarig trouwjubileum van mijn opa en oma. Hier hoort natuurlijk een mooie taart bij en die ga ik maken.
Nu zit ik een beetje te dubben wat ik zal doen:
- woensdag ochtend thuis de taarten vullen en bekleden, dan dus heel lang in de auto en daar afwerken.
- alle vullingen etc. meenemen en in de ardennen al het werk doen.
Ik weet niet zo goed hoe het gaat met vullingen tijdens zo'n lange autorit ( ca. 5 uur) De ene taart is gevuld met chococreme en baileyscreme. Opzich dus wel stevige vullingen.
De andere is ongeveer volgens de appeltaart a la Vlits, ietwat slappere vullingen.
Wat zouden jullie, ervaren, taartenbaksters mij aanraden?
Alvast heeeel erg bedankt voor het meedenken!!!
Groetjes Marja