Onderwerp: mmf niet echt lekker.....wat doe ik verkeerd?
Goedenavond,
Ik heb ben net even bezig geweest in de keuken om een pinguin te maken (wil morgen mijn eerste (iglo) taart gaan maken) hiervoor heb ik zelf gemaakte marsepein gebruikt (smaakte erg goed) maar voor het buikje en oogjes had ik natuurlijk wit nodig.
Omdat ik geen witte marsepein heb ben ik mmf gaan maken zodat ik meteen kon oefenen voor morgen (was van plan mijn hele taart hiermee te bedekken) ik heb witte mm gebruikt en deze in combo met wat water in de magnetron gedaan eerst 20 seconde maar omdat ze nog niet echt gegroeid waren nog eens 20 seconde.
Vervolgs uit de magnetron gehaald en door geroerd om vervolgens de poedersuiker er door heen te doen het was 1 plakkerig gebeuren maar uiteindelijk werdt het wel wat steviger.
Even proefen....hmm opzich niet vies maar om nou te zeggen lekker niet echt..Het smaakte als een plat geslagen spek, het lijkt me nou niet bepaald lekker om dit over mijn hele taart te doen.....
Daar ik voor morgen deze taart wilde maken en geen glycerine in huis heb (voor andere fondant) en dus ook geen witte marsepein (voor de iglo) zit ik een beetje met mijn handen in mijn haar....wat moet ik doen...Doe ik iets verkeerd met de mmf heeft iemand tips voor mij zodat ik morgen niet mijn hele taart verpest
Alvast bedankt
(sorry voor het lange verhaal)