1

Onderwerp: witte marsepein

Werkt deze net zo prettig als de blanke marsepein? Niet plakkeriger, korreliger oid?

Smaakt de witte voorgekleurde mp net zo als de blanke mp?

(Voordat ik een dikke bestelling doe en het niet te eten of te verwerken is...)

2

Re: witte marsepein

Ja hij smaakt hetzelfde, werkt op zich hetzelfde maar je merkt wel dat het wit gekleurd is, 't is iets plakkeriger dus wat extra crisco op je handen of handschoentjes is geen overbodige luxe. Ik vind hem verder wel mooi wit en prima werkbaar. Ik vind de structuur wel iets anders dan de blanke of de andere voorgekleurde, maar wel weer fijner dan wanneer je hem zelf wit kleurt.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: witte marsepein

Bedankt voor je reactie!

Maar vind je het ook net zo lekker smaken als de blanke mp? (Er van uitgaande dat je mp lekker vind...)

4

Re: witte marsepein

Ik heb gisteren een taart gemaakt met witte marsepein voor het werk van mijn man, met het logo van zijn werk erop.

http://www.mijnalbum.nl/Foto-WEQWXOPJ-D.jpg

De stuctuur vind ik wat grover, aan de smaak merken wij niets.
Mijn man is daar heel kritisch in. Hij vind het net zo lekker als de andere marsepein.

Groetjes Gerlinde