1

Onderwerp: TIP:kenwood gebruikers+moskovisch gebak

Hallo iedereen,
misschien overbodig om dit te vertellen, maar ik ben er zo gelukkig mee!!

Ik maak mijn kapsels vaak met het recept van moskovisch gebak (als ik het goed schrijf) en dan moet je op het laatst de bloem erdoor spatelen. Ik werd daar gek van, onwijs krap in mijn arm, bovendien hield ik, ondanks het zeefen van het bloem, kleine bloembolletjes in het beslag.
nu doe ik het als volgt en dit werkt perfect!
gewoon mixen met de mixer, dan de K-klopper erin, op de laagste stand aan zetten en dan de bloem erdoor heen. De bloem zeef ik wel, ik heb een klein kinderknijp zeefje (uit een set van de xenos) en dan "knijpzeef" ik de bloem er aan de zijkant van de draaiende kenny bij. Gaat echt perfect en het beslag blijft luchtig en geen bolletjes bloem meer!!

groetjes
Marleen

2

Re: TIP:kenwood gebruikers+moskovisch gebak

Ik gebruik ook het Moskovisch biscuitmix, Maar gooi alles er tegelijk erin.
Mix, water en eieren.
En heb ook een kenwood. :)
ik gebruik hiervoor de Ballongarde en mix dan 10 min op de hoogste stand en 1 min op de laagste.

3

Re: TIP:kenwood gebruikers+moskovisch gebak

Volgens mij bedoelt Marleen dat ze zelf het beslag maakt, dus niet met mix! :)
Ik vind het wel een goede tip, want

Mijn website: Presentaart

4

Re: TIP:kenwood gebruikers+moskovisch gebak

birgitta schreef:

Ik gebruik ook het Moskovisch biscuitmix, Maar gooi alles er tegelijk erin.
Mix, water en eieren.
ik gebruik hiervoor de Ballongarde en mix dan 10 min op de hoogste stand en 1 min op de laagste.

Me too...;)

5

Re: TIP:kenwood gebruikers+moskovisch gebak

En moscovisch gebak is volgens mij niet hetzelfde als biscuit.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

6

Re: TIP:kenwood gebruikers+moskovisch gebak

wat is het verschil tussen moscovisch gebak en bisquit, een beginnend taartdoosje

Niemand is gelukkig, wees Niemand