1

Onderwerp: Hard wordende chocoladetopping voor cupcakes?

Kan dit? Zijn hier recepten voor? Kun je die posten?
Sorry voor mijn topicspam, maar lijkt me niet dat ik dit kan vragen in mijn andere topic.
Alvast bedankt~!

Ik maak sites. Cakes alleen voor de lol.

2

Re: Hard wordende chocoladetopping voor cupcakes?

Gewoon gesmolten chocolade lijkt me prima te werken. Of begrijp ik jouw vraag verkeerd?

3

Re: Hard wordende chocoladetopping voor cupcakes?

Joco schreef:

Gewoon gesmolten chocolade lijkt me prima te werken. Of begrijp ik jouw vraag verkeerd?

Nee, maar is er nog een ander alternatief? :o
Want het lijkt me dat ik heel snel uitschiet met gesmolten chocola uit een pannetje..

Ik maak sites. Cakes alleen voor de lol.

4 Laatst bewerkt door Adrienne (28-04-2009 16:56)

Re: Hard wordende chocoladetopping voor cupcakes?

Je kunt de gesmolten chocolade als die niet meer heet is in een spuitzakje/snoepzak doen, daarmee kun je het goed doseren :Y

Of je kunt ze -net als met fondantglazuur- op de kop in de choco dopen, maar dat vind ik zelf moeilijker om netjes te doen.

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

5

Re: Hard wordende chocoladetopping voor cupcakes?

Of met een lepel.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

6

Re: Hard wordende chocoladetopping voor cupcakes?

Is er geen fondant van chocola?

Ik maak sites. Cakes alleen voor de lol.

7

Re: Hard wordende chocoladetopping voor cupcakes?

Je kunt rolfondant ( choco) rondje laten drogen voor je ze op de cuppies doet, maar dan sluit het niet perfect aan, als je begrijpt wat ik bedoel.
Je kunt ook royal icing met cacao maken.

Waarom moet het eigenlijk hard worden dan?

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>