Onderwerp: Hard wordende chocoladetopping voor cupcakes?
Kan dit? Zijn hier recepten voor? Kun je die posten?
Sorry voor mijn topicspam, maar lijkt me niet dat ik dit kan vragen in mijn andere topic.
Alvast bedankt~!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Hard wordende chocoladetopping voor cupcakes?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan dit? Zijn hier recepten voor? Kun je die posten?
Sorry voor mijn topicspam, maar lijkt me niet dat ik dit kan vragen in mijn andere topic.
Alvast bedankt~!
Gewoon gesmolten chocolade lijkt me prima te werken. Of begrijp ik jouw vraag verkeerd?
Gewoon gesmolten chocolade lijkt me prima te werken. Of begrijp ik jouw vraag verkeerd?
Nee, maar is er nog een ander alternatief?
Want het lijkt me dat ik heel snel uitschiet met gesmolten chocola uit een pannetje..
Je kunt de gesmolten chocolade als die niet meer heet is in een spuitzakje/snoepzak doen, daarmee kun je het goed doseren
Of je kunt ze -net als met fondantglazuur- op de kop in de choco dopen, maar dat vind ik zelf moeilijker om netjes te doen.
Of met een lepel.
Is er geen fondant van chocola?
Je kunt rolfondant ( choco) rondje laten drogen voor je ze op de cuppies doet, maar dan sluit het niet perfect aan, als je begrijpt wat ik bedoel.
Je kunt ook royal icing met cacao maken.
Waarom moet het eigenlijk hard worden dan?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Hard wordende chocoladetopping voor cupcakes?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.