1

Onderwerp: Peacan broodje

Wie weet hoe deze broodjes worden gemaakt ,of werken jullie niet met bladerdeeg?

Want daar worden ze van gemaakt ,en dan gevlochten of zo en met vulling en dan peacan nootjes:9:9

Ik leer elke dag weer een beetje bij ...

2

Re: Peacan broodje

ja, heb ik ook wel eens gemaakt. Ze zijn van bladerdeeg, dus die velletjes vullen met een beetje amandelspijs, beetje maplesyrup erover druppelen en wat gebrokkelde pecannoten erover. Minuut of 15, kan ook wat langer zijn, tot ze lekker bruin zijn, in de oven en af laten koelen. Als je dat lekker vindt nog wat maplesyrup erover sprenkelen. Kunt ook ahornsiroop gebruiken, ligt eraan wat je lekkerder vindt, zoetig of wat rokeriger.

3

Re: Peacan broodje

Volgens mij is ahornsiroop hetzelfde als maplesyrup.

Alleen is het ene vertaald en het andere gewoon op z'n engels (of Canadees)

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

4

Re: Peacan broodje

Dat stroop is dat gewoon te koop bij C1000 ? of moet ik naar speciale winkel?

Ik leer elke dag weer een beetje bij ...

Re: Peacan broodje

Marian57 schreef:

Dat stroop is dat gewoon te koop bij C1000 ? of moet ik naar speciale winkel?

Niet alle winkels verkopen het,ik weet wel dat de Jumbo het verkoopt,onder het merk van Citadelle.